5 tipsuri pentru o baie mai curata

spalare-cu-monodisc
Curatare mocheta cu spuma activa
ianuarie 7, 2016
robot-aspirare-care-se-intoarce-la-baza-pt-alimentare
Aspirator Robot: ce este si cat de bine curata?
ianuarie 14, 2016
Show all

5 tipsuri pentru o baie mai curata

baie-curata

Îți prezentăm 5 tipsuri pentru o baie mai curată și care sunt locurile cheie din baie care trebuie curățate frecvent pentru a nu răspândi germenii confortabili în umiditate.

CADA
Dedică-i timp o dată sau de două ori pe săptămână. Pentru a spăla cada ai nevoie de un jet de apă (cel mai simplu este să folosești dușul) și un săpun dezinfectant. Aburii din timpul dușului pot lăsa urmele mizeriei pe cadă, însă cu ajutorul unei perii uscate și săpun sau detergent, urmele pot fi eliminate în doar 10 minute.

CHIUVETA
Dacă trăiești într-o familie numeroasă, ideal ar fi să spălați chiuveta în fiecare zi. Folosește o cârpă uscată pentru a freca marginile și săpun lichid pentru interiorul chiuvetei.

VASUL DE TOALETĂ ȘI CAPACUL
Aici se pot naște adevărați monstruleți invizibili precum stafilococul sau salmonela, două bacterii cărora le place în mizerie. Folosește dezinfectant din comerț pentru a spăla toaleta, iar dacă nu vrei să dai banii pe un astfel de dezinfectant cu diverse arome, spirtul sanitar este perfect. Folosește o cârpă uscată sau vată.

GRESIA ȘI FAIANȚA
Gresia și faianța pot fi spălate cu limpezitorul de haine. Adaugă un căpăcel de limpezitor în găleată și spală pe jos cu acesta. Nu doar că va mirosi frumos în baie dar va fi și mult mai curat.

OGLINDA DIN BAIE
Îți spunem un truc eficient pentru a spăla oglinda din baie: pulverizează cu ajuorul unui flacon apă cu oțet și lasă așa preț de câteva minute. Șterge apoi cu o cârpă uscată și vei avea o oglindă strălucitoare.

Comments are closed.