Bucură-te de libertate și lasă curățenia în seama noastră
Servicii de curatenie

Curățare mochetă și tapițerii Bistrița

În toate spațiile există scaune, fotolii, canapele și mochete. Acestea strâng cel mai mult praf și de obicei se curată doar superficial. Prin tehnica de curățare injecție-extracție, reușim să curățăm petele de suprafață cât și mizeria din profunzime.

În cadrul acestui serviciu, mocheta este curățată în profunzime folosind o tehnică de injectare a unei soluții speciale de curățare și extragere a murdăriei și a reziduurilor. Procesul este meticulos și eficient, penetrând straturile adânci ale mochetei pentru a îndepărta petele și murdăria încrustată. Rezultatul este o mochetă proaspătă și curată, fără urme vizibile de murdărie sau mirosuri neplăcute.

Această metodă delicată de curățare implică aplicarea unei spume speciale pe suprafața mochetei sau a tapițeriei, care acționează în profunzime pentru a dizolva murdăria și petele. Spuma este apoi îndepărtată cu atenție, lăsând în urmă o suprafață proaspătă și curată. Acest proces este ideal pentru mochetele sau tapițeriile delicate, oferind rezultate excelente fără a afecta fibra sau culoarea.

Această metodă de curățare utilizează un pad textil special, îmbibat într-o soluție de curățare delicată, pentru a îndepărta murdăria și petele de pe mochetă. Pad-ul este pasat cu grijă pe suprafața mochetei, capturând și absorbind murdăria, iar apoi este îndepărtat pentru a lăsa în urmă o mochetă proaspătă și curată. Această tehnică este eficientă și blândă, ideală pentru mochetele sensibile sau cu pete dificile.

Serviciul de spălare a canapelelor și fotoliilor asigură îndepărtarea eficientă a murdăriei, petelor și a altor reziduuri nedorite de pe tapițeria mobilierului. Folosind tehnici și soluții specializate, personalul calificat se asigură că tapițeria este curățată în profunzime, iar culorile și textura sunt revitalize în mod corespunzător. Rezultatul este un mobilier proaspăt și curat, pregătit să ofere confort și aspect impecabil.

Acest serviciu se concentrează pe curățarea și revitalizarea scaunelor textile, indiferent de dimensiune sau formă. Cu ajutorul unor tehnici specializate și soluții de curățare potrivite pentru diferite tipuri de țesături, scaunele textile sunt curățate în profunzime pentru a îndepărta murdăria și petele. Rezultatul este un aspect proaspăt și curat al scaunelor, care contribuie la crearea unei atmosfere plăcute și curate în orice încăpere.

Curățenie în doar 3 pași

Profesionalismul cu care Geo Sil Clean își tratează fiecare client în parte, ne face compania de curățenie potrivită pentru tine.

Asset 4s

Ne contactați

Ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail pentru a face o evaluare gratuită

Asset 3s

Noi facem curățenie

După evaluare, programăm lucrarea și trimitem o echipa profesionistă în curățenie

Asset 5s

Voi vă relaxați!

După executarea serviciilor tot ce vă rămâne e să vă relaxați și să vă bucurați de prospețime

Vezi cum arată obictivele după munca noastră

Vezi imagini înainte și după lucrările noastre! Profesionalismul cu care Geo Sil Clean își tratează fiecare client în parte, ne face compania de curățenie potrivită pentru tine.

Unde ne Găsiţi

Adresa

Intrarea Castanului, Nr13,
Bistrița - Bistrița-Năsăud

Program

Luni-Vineri 9:00-17:00

Telefon

0762 739 605

Email

office@geosilclean.ro

Suntem o companie ce activează pe piața de prestări servicii curățenie încă din 2010. Profesionalismul cu care GEO-SIL CLEAN își tratează fiecare client în parte, ne face compania de curățenie potrivită pentru tine.

Social Media

Messenger Chat