Bucură-te de libertate și lasă curățenia în seama noastră
Servicii de curatenie

Curăţenie generala Bistrița

Pentru că orice spațiu are nevoie de o revitalizare, procesul de curățenie generală va aduce întotdeauna un spațiu ca nou. Se prestează în tandem cu curățenia de întreținere și este un proces meticulos.

Prin acest serviciu, ne ocupăm cu atenție de îndepărtarea pânzelor de păianjen de pe tavan, perete sau alte suprafețe, folosind unelte specializate pentru a asigura o curățare completă și o estetică îmbunătățită a spațiului.

Echipa noastră efectuează o curățare minuțioasă a corpurilor de iluminat, îndepărtând praful și murdăria acumulate în timp, astfel încât lumina să strălucească clar și eficient în întreaga încăpere.

Utilizând soluții specializate și echipamente profesionale, ne ocupăm de curățarea geamurilor, a ramelor și a pervazurilor, asigurându-ne că acestea rămân transparente și strălucitoare.

Pentru a menține siguranța și funcționalitatea, efectuăm o curățare delicată a prizelor și a întrerupătoarelor, eliminând praful și murdăria care s-au acumulat în jurul acestora.

Folosind produse de curățare special formulate pentru a elimina grăsimile și murdăria, curățăm ușile prin degresare și le lustruim pentru a le reda strălucirea și aspectul proaspăt.

Fie că este vorba despre birouri, dulapuri sau alte piese de mobilier, ne ocupăm de curățarea completă a acestora, atât pe partea superioară, cât și pe cea inferioară, pentru a asigura un mediu de lucru curat și ordonat.

Detaliul contează, de aceea ne ocupăm de ștergerea meticuloasă a prafului și a murdăriei aderente de pe picioarele și mânerele scaunelor, pentru un aspect impecabil și o igienă sporită.

Echipa noastră se asigură că mobilierul accesibil este mutat temporar pentru a accesa și curăța în mod eficient toate suprafețele, pentru un mediu curat și proaspăt.

Fie că este vorba despre dulapuri, blaturi sau aparatură electrocasnică, ne asigurăm că bucătăria este curățată în profunzime, atât interior, cât și exterior, pentru un mediu sigur și igienic în timpul pregătirii alimentelor.

Pentru un mediu de baie curat și igienic, efectuăm curățarea și dezinfectarea obiectelor ceramice și a mobilierului din grupul sanitar, pentru a asigura un standard ridicat de igienă.

Utilizând echipamente profesionale, aspirăm și spălăm, acolo unde este necesar, pardoselile pentru a elimina murdăria și bacteriile, menținând astfel un mediu curat și sigur.

Pentru o gestionare eficientă a deșeurilor, curățăm coșurile de gunoi, înlocuim sacoșele menajeri și degajăm orice mirosuri neplăcute, asigurând un mediu proaspăt și curat.

Pentru un mediu plăcut și proaspăt, aerisim spațiile și utilizăm produse specializate pentru a odoriza încăperile, contribuind astfel la o atmosferă confortabilă și revitalizantă.

Curățenie în doar 3 pași

Profesionalismul cu care Geo Sil Clean își tratează fiecare client în parte, ne face compania de curățenie potrivită pentru tine.

Ne contactați

Ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail pentru a face o evaluare gratuită

Noi facem curățenie

După evaluare, programăm lucrarea și trimitem o echipa profesionistă în curățenie

Voi vă relaxați!

După executarea serviciilor tot ce vă rămâne e să vă relaxați și să vă bucurați de prospețime

Vezi cum arată obictivele după munca noastră

Vezi imagini înainte și după lucrările noastre! Profesionalismul cu care Geo Sil Clean își tratează fiecare client în parte, ne face compania de curățenie potrivită pentru tine.

Unde ne Găsiţi

Adresa

Intrarea Castanului, Nr13,
Bistrița - Bistrița-Năsăud

Program

Luni-Vineri 9:00-17:00

Telefon

0762 739 605

Email

office@geosilclean.ro

Suntem o companie ce activează pe piața de prestări servicii curățenie încă din 2010. Profesionalismul cu care GEO-SIL CLEAN își tratează fiecare client în parte, ne face compania de curățenie potrivită pentru tine.

Social Media