Bucură-te de libertate și lasă curățenia în seama noastră
Servicii de curatenie

Spălare cu presiune Bistrița

Știm foarte bine că terecerea timpului se face cunoscută pe toate suprafețele de piatră și beton, aceasta duce la inegrirea și creșterea mușchilor. Specialistul nostru va poate ajută și va aduce la un stadiu de aproape nou orice suprafață din piatră, beton, și alte suprafețe rezistente la apă.Curățarea se va face prinspălare cu presiune la peste 200 bari.

Fie că este vorba despre alei pietruite în grădină sau pavaje în curtea din fața casei tale, pavajele sunt susceptibile de a acumula murdărie, mucegai și alge în timp. Cu serviciile noastre profesionale de curățare a pavajelor, vei redescoperi frumusețea originală a acestora. Folosim tehnici specializate și echipamente de înaltă performanță pentru a îndepărta murdăria, petele de ulei sau mucegaiul, restabilind aspectul impecabil al pavajelor tale.

Gardurile de beton sunt expuse la intemperii și poluare, ceea ce le poate afecta aspectul și durabilitatea. Cu serviciile noastre de curățare a gardurilor de beton, le vom restabili strălucirea și eleganța inițială. Echipa noastră experimentată utilizează tehnici delicate și soluții de curățare eficiente pentru a elimina murdăria, urmele de polen sau alte impurități, oferind gardurilor tale un aspect proaspăt și îngrijit.

Pardoselile de beton sunt populare datorită durabilității și aspectului lor modern, dar pot deveni murdare și decolorate în timp din cauza traficului intens și a expunerii la elemente. Cu serviciile noastre de curățare a pardoselilor de beton, vei redescoperi strălucirea și aspectul inițial al pardoselilor tale. Folosind tehnici non-invazive și produse de curățare profesionale, echipa noastră va îndepărta eficient murdăria, petele și alte impurități, transformând pardoselile tale în centrul atenției.

Betonul amprentat este apreciat pentru aspectul său distinctiv și durabilitatea sa, dar poate necesita întreținere regulată pentru a rămâne în condiții optime. Cu serviciile noastre specializate de curățare a betonului amprentat, vei păstra aspectul elegant și impecabil al suprafeței. Echipa noastră va utiliza tehnici delicate și soluții de curățare adaptate pentru a îndepărta murdăria, algele sau petele, redând betonului amprentat strălucirea sa inițială.

Decorul exterior al casei tale este o reflectare a personalității și stilului tău de viață, iar curățenia și strălucirea sunt aspecte esențiale pentru a menține un aspect impecabil. Cu serviciile noastre de curățare decorativă, vei transforma spațiul exterior într-o oază de frumusețe și eleganță. Echipa noastră va utiliza tehnici specializate și produse de curățare adaptate pentru a îndepărta eficient murdăria, mucegaiul sau alte impurități, redând decorului exterior al casei tale strălucirea și prospețimea inițială.

O piscină curată și limpede este cheia pentru ore nelimitate de distracție și relaxare în mediul tău personal. Cu serviciile noastre profesionale de curățare a piscinelor, vei beneficia de o apă cristalină și igienică în fiecare sezon. Echipa noastră experimentată va efectua curățarea piscinei tale cu atenție și precizie, îndepărtând eficient murdăria, algele și alte impurități, pentru a te bucura de un mediu de înot sigur și plăcut.

Curățenie în doar 3 pași

Profesionalismul cu care Geo Sil Clean își tratează fiecare client în parte, ne face compania de curățenie potrivită pentru tine.

Asset 4s

Ne contactați

Ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail pentru a face o evaluare gratuită

Asset 3s

Noi facem curățenie

După evaluare, programăm lucrarea și trimitem o echipa profesionistă în curățenie

Asset 5s

Voi vă relaxați!

După executarea serviciilor tot ce vă rămâne e să vă relaxați și să vă bucurați de prospețime

Vezi cum arată obictivele după munca noastră

Vezi imagini înainte și după lucrările noastre! Profesionalismul cu care Geo Sil Clean își tratează fiecare client în parte, ne face compania de curățenie potrivită pentru tine.

Unde ne Găsiţi

Adresa

Intrarea Castanului, Nr13,
Bistrița - Bistrița-Năsăud

Program

Luni-Vineri 9:00-17:00

Telefon

0762 739 605

Email

office@geosilclean.ro

Suntem o companie ce activează pe piața de prestări servicii curățenie încă din 2010. Profesionalismul cu care GEO-SIL CLEAN își tratează fiecare client în parte, ne face compania de curățenie potrivită pentru tine.

Social Media

Messenger Chat