Bucură-te de libertate și lasă curățenia în seama noastră
Servicii de curatenie

Spălare mecanizată pardoseli Bistrița

Dispunem de o gamă largă de echipamente ce ne ajută să măturăm mecanizat, să spălăm mecanizat prin frecare cu perie sau pad abraziv și să oferim o nouă strălucire spațiului.

Folosind tehnici avansate și echipamente specializate, efectuăm spălarea mecanizată a pardoselilor prin frecare cu perii sau paduri abrazive. Această metodă asigură îndepărtarea eficientă a murdăriei și a petelor, restabilind aspectul impecabil al suprafeței.

Atunci când locația permite, oferim și servicii de curățare cu presiune pentru a elimina chiar și cele mai încăpățânate murdării și impurități. Această metodă este ideală pentru suprafetele robuste, precum pavajul, asfaltul, piatra și betonul elicopterizat.

Măturarea manuală și mecanizată a pardoselii, pentru suprafețe precum: pavaj, asfalt, piatră și beton elicopterizat.

Indiferent de tipul de suprafață, suntem pregătiți să efectuăm măturarea manuală sau mecanizată a pardoselilor. Echipa noastră experimentată poate gestiona eficient diverse tipuri de suprafețe, asigurându-ne că spațiul dumneavoastră va străluci de curățenie.

Curățenie în doar 3 pași

Profesionalismul cu care Geo Sil Clean își tratează fiecare client în parte, ne face compania de curățenie potrivită pentru tine.

Asset 4s

Ne contactați

Ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail pentru a face o evaluare gratuită

Asset 3s

Noi facem curățenie

După evaluare, programăm lucrarea și trimitem o echipa profesionistă în curățenie

Asset 5s

Voi vă relaxați!

După executarea serviciilor tot ce vă rămâne e să vă relaxați și să vă bucurați de prospețime

Vezi cum arată obictivele după munca noastră

Vezi imagini înainte și după lucrările noastre! Profesionalismul cu care Geo Sil Clean își tratează fiecare client în parte, ne face compania de curățenie potrivită pentru tine.

Unde ne Găsiţi

Adresa

Intrarea Castanului, Nr13,
Bistrița - Bistrița-Năsăud

Program

Luni-Vineri 9:00-17:00

Telefon

0762 739 605

Email

office@geosilclean.ro

Suntem o companie ce activează pe piața de prestări servicii curățenie încă din 2010. Profesionalismul cu care GEO-SIL CLEAN își tratează fiecare client în parte, ne face compania de curățenie potrivită pentru tine.

Social Media

Messenger Chat