Bucură-te de libertate și lasă curățenia în seama noastră
Curăţenie dupa constructor

Curăţenie dupa constructor Bistrița

De fiecare dată când vrem să renovăm sau să contruim, ne gândim cu groază la haosul de după ce pleacă constructorul, chiar dacă sunt cei mai conștincioși constructori, treaba lor este să construiască, iar a noastră este să facem curățenie, dispunem de echipamente și soluții pentru orice urmă de renovări.

În efortul nostru de a oferi un mediu locuibil și plăcut, serviciul nostru de îndepărtare a pânzelor de păianjen își propune să aducă un plus de prospătime și igienă în locuința dumneavoastră. Echipa noastră de specialiști îndepărtează meticulos pânzele de păianjen din toate colțurile și marginile, asigurându-se că fiecare spațiu este complet curat și sigur.

Luminând fiecare colțișor al casei dumneavoastră, corpurile de iluminat merită o atenție deosebită când vine vorba de curățenie. Echipa noastră delicată și pricepută se ocupă de fiecare detaliu al acestor obiecte, eliminând praful și murdăria cu grijă pentru a vă reda strălucirea și luminozitatea inițială.

Geamurile, ramele și pervazurile sunt oglinzi ale lumii exterioare și trebuie să strălucească ca atare. Cu o abordare atentă și meticuloasă, curățăm fiecare suprafață, eliminând orice urmă de murdărie sau mizerie care s-a acumulat. Rezultatul? Geamuri cristaline și rame strălucitoare care aduc lumina naturală în interiorul casei dumneavoastră.

Detaliile fac diferența, iar în efortul nostru de a oferi o curățenie impecabilă, nu trecem cu vederea nici cele mai mici elemente din casă. Întrerupătoarele, prizele și alte obiecte suspendate sunt atent curățate de praful acumulat și de urmele inestetice de vopsea lavabilă, pentru a vă oferi un mediu confortabil și plăcut.

Caloriferele sunt surse de căldură esențiale pentru confortul în locuință. Cu serviciul nostru de curățare a caloriferelor, nu numai că asigurăm funcționarea optimă a acestora, dar ne ocupăm și de aspectul lor estetic. Cu ajutorul aparatului de aburi, eliminăm cu ușurință murdăria și praful acumulat, redându-le strălucirea inițială.

Pardoseala este fundația fiecărui spațiu locuibil, iar curățenia ei este crucială pentru un mediu sănătos și plăcut. Echipa noastră de profesioniști se ocupă de curățarea plintelor și a pardoselii cu atenție și migală, indiferent de materialul acestora, asigurându-ne că fiecare centimetru este impecabil curat și strălucitor.

Ușile sunt punctele de acces către fiecare încăpere și merită o atenție specială în procesul de curățenie. Cu o abordare meticuloasă, curățăm și lustruim ușile interioare și exterioare, eliminând urmele după constructor și mizeria aderentă, pentru a reda strălucirea și eleganța inițială a acestora.

Mobilierul este nu doar util, ci și o expresie a gustului și personalității dumneavoastră. Pentru a-l menține în cea mai bună formă, echipa noastră delicată se ocupă de ștergerea meticuloasă a prafului de pe fiecare piesă de mobilier, asigurându-ne că aspectul și strălucirea lor sunt întotdeauna impecabile.

Uneori, curățenia necesită acces la zone mai greu accesibile. Cu serviciul nostru de mutare a mobilierului și curățare a suprafețelor greu accesibile, nu există niciun colț al casei care să rămână neatins. Echipa noastră se asigură că fiecare spațiu este complet curat și proaspăt.

Grupurile sanitare sunt spațiile în care igiena este crucială. Cu serviciul nostru specializat, curățăm și igienizăm meticulos obiectele ceramice și mobilierul din băi și toalete, asigurându-ne că fiecare suprafață este complet curată și sterilizată, pentru un mediu sigur și sănătos.

Pentru un mediu proaspăt și plăcut, aerisirea și odorizarea încăperilor sunt esențiale. Echipa noastră se asigură că fiecare încăpere este bine aerisită și parfumată, oferindu-vă astfel un ambient plăcut și reconfortant în fiecare colț al casei dumneavoastră.

Curățenie în doar 3 pași

Profesionalismul cu care Geo Sil Clean își tratează fiecare client în parte, ne face compania de curățenie potrivită pentru tine.

Asset 4s

Ne contactați

Ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail pentru a face o evaluare gratuită

Asset 3s

Noi facem curățenie

După evaluare, programăm lucrarea și trimitem o echipa profesionistă în curățenie

Asset 5s

Voi vă relaxați!

După executarea serviciilor tot ce vă rămâne e să vă relaxați și să vă bucurați de prospețime

Vezi cum arată obictivele după munca noastră

Vezi imagini înainte și după lucrările noastre! Profesionalismul cu care Geo Sil Clean își tratează fiecare client în parte, ne face compania de curățenie potrivită pentru tine.

Unde ne Găsiţi

Adresa

Intrarea Castanului, Nr13,
Bistrița - Bistrița-Năsăud

Program

Luni-Vineri 9:00-17:00

Telefon

0762 739 605

Email

office@geosilclean.ro

Suntem o companie ce activează pe piața de prestări servicii curățenie încă din 2010. Profesionalismul cu care GEO-SIL CLEAN își tratează fiecare client în parte, ne face compania de curățenie potrivită pentru tine.

Social Media

Messenger Chat